Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 3
Female futsal: indicators of the training environment of athletes of the brazilian team
2021
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract This article is the result of a descriptive research, which sought an approach of transversal nature to the context of the formation and career of women's futsal excellence in Brazil. All eleven athletes belonging to the Brazilian national team at the time of the dispute of the FIFA Women's Futsal World Championship 2011, held in Fortaleza (CE), answered a questionnaire, composed of closed questions, self-administered. The data analysis was performed using descriptive statistics and were analyzed in light of the academic literature about the formation, career and development of athletes in the sport. We found that there is a decrease in the culture of playing in the street - once a privileged space and it is noted that the university is another investing of players during yours sports career. This favors reconversion at the end of the athletic career.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência