Kullanım Kılavuzu
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
 İndirme 1
The impact of oral history on anthropological research: a case study in the Sierra Norte de Puebla
2020
Dergi:  
RELIGACIÓN
Yazar:  
Özet:

Anthropology is based on ethnographic research methods and techniques, which range from in-depth interviews to participant observation. Despite the above, there are other tools that enrich anthropological work and that come from different disciplines. This is the case of oral history, a subdiscipline that arises from the recovery of oral materials collating with diverse sources that help to build a narrative corpus that helps to know and understand the past in voice of the people who have lived it. In this paper, oral history is used as a tool for anthropological research in the knowledge approach of the Sierra Norte de Puebla, particularly around the Necaxa dam.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








RELIGACIÓN

Dergi Türü :   Uluslararası

RELIGACIÓN