Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 25
 İndirme 11
Röportaj: PROF. DR. MARIA REPUSSİ ile RÖPORTAJ
2019
Dergi:  
Turkish History Education Journal
Yazar:  
Özet:

Profesör Maria Repoussi, Yunanistan Aristoteles Üniversitesi (Thessaloniki) tarih ve tarih eğitimi profesörüdür. Atina Üniversitesi'nden mezun oldu ve doktorasını Paris I-Sorbonne Üniversitesi'nden aldı. Araştırma ve ilgi alanları (A) Tarih Eğitimi Tarihi, (b) Tarih Eğitimi Tartışmaları, (c) Toplumsal Cinsiyet ve Tarih Eğitimi, (d) Resmi ve Gayri Resmi Öğrenme Geçmiş Ortamları ve (e) Tarih ders kitapları ve medya. Okul tarih ders kitapları ve eğitim materyallerinin yazarları ve kitapların editörü, Maria Repoussi ayrıca Uluslararası Tarih ve Sosyal Bilimler Eğitimi Araştırma Kurumu'nun (IRAHSEE) kurucu üyesidir.

Anahtar Kelimeler:

Röportaj: PROF. DR. MARIA REPUSSİ ile RÖPORTAJ
2019
Yazar:  
Özet:

Professor Maria Repoussi is a professor of history and history education at the Aristotle University of Greece (Thessaloniki). He graduated from the University of Athens and received his doctorate from the Paris I-Sorbonne University. Research and interests (A) History Education History, (B) History Education Debates, (C) Social Gender and History Education, (D) Official and Non-official Learning Past Environments and (E) History Curriculum Books and Media. The author and editor of school history curricula books and educational materials, Maria Repoussi is also a founding member of the International History and Social Sciences Education Research Institute (IRAHSEE).

Interview With Prof. Dr. Maria Repussi
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish History Education Journal

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 274
Atıf : 758
Turkish History Education Journal