Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
An Assessment of Infrastructure Readiness for Private Telecommunication Companies in Yemen to Implement WiMax Network
2012
Dergi:  
Current Proceedings on Technology
Yazar:  
Özet:

With progression in application of communications technology, the scope for deployment of WiMax (wireless interoperability microwave access) network is very promising, particularly in the developing countries. This paper examines infrastructure for private telecommunication companies (Sabafon, MTN, Y, and Yemen mobile) to deploy WiMax network in Yemen, from technical perspectives. This paper provides a glance on telecommunications companies and explores their readiness to deploy WiMax. Information was collected by a questionnaire to examine companies’ infrastructure to deploy WiMax, and to find out the overall readiness to implement it. However, their infrastructure need to develop and need equipment, also the core network needs to be improved. The findings of this paper will be useful to help companies to evaluate their infrastructure and try to introduce a new wireless networks

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Current Proceedings on Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Current Proceedings on Technology