Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
THE ROLE OF ORGANIZATIONAL CYNICISM IN DETERMINING ATTITUDES REGARDING THE GENDER ROLE OF HEALTHCARE PROFESSIONALS
2022
Dergi:  
Journal of Healthcare Management and Leadership
Yazar:  
Özet:

The purpose of this study is to explore the role of organizational cynicism in determining attitudes regarding gender role of healthcare professionals using moderating role of gender. The study was conducted on 240 healthcare professionals: 112 males and 128 females in Ankara in Turkey. The level of organizational cynicism is determined by three factors: behavioral cynicism, cognitive cynicism, emotional cynicism. The study results show that the level of behavioral and cognitive cynicism of health healthcare employeess had a moderator effect on the effect of gender role attitude on the other hand, it was determined that the level of emotional cynicism did not have a moderator effect on the effect of gender role attitude.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Journal of Healthcare Management and Leadership

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Healthcare Management and Leadership