Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
THE IMPORTANCE OF EYE PROTECTION IN DENTAL PRACTICE
2023
Dergi:  
Acta Medica Transilvanica
Yazar:  
Özet:

Notwithstanding of the advanced technology and medical developments achieved in the last decade, an important amount of health problems still exist in modern dentistry. The risks of eye infections and eye injuries are mostly associated with the use of materials and high-speed handpieces. There are chemical, mechanical, and microbiological irritants in dental offices that can cause eye infections and injuries. Hazards may cause facial injuries that involve the eyes of the practitioner, patient and dental assistant. From simple irritations to blindness, eye injuries can vary widely in their severity. It is necessary to use eye protection tools, such as visors and protective goggles, to reduce the risk of eye damage while working with different types of floating materials. Consequently, all precautions should be taken, even when performing simple procedures for which the risk expectation is relatively low.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Acta Medica Transilvanica

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 513
Atıf : 6
Acta Medica Transilvanica