Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
THE EUROPEAN-TURKISH RELATIONS AS SEEN FROM GERMAN PERSPETIVE
2005
Dergi:  
Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

 Germany has always been one of the most important supporters of Turkish membership in the European community. When on the summit of December 11h 2004 German administration insisted on a date for accession negotiations to begin in 2005 it acted in continuity of traditional German politics since EU option for full membership was opened to Turkey in the Treaty of Ankara by German EEC President Prof Walter Hallstein in 1963 However, today there are some voices against EU entry of Turkey mainly in the rows of the conservative German parties CDU/CSU, whose opposition is mainly motivated by Inner politics on the eve of General elections. These reservations are ideologically backed by some German historians who try to question the EU compatibility of Turkey because of geographical, historical, and cultural reasons. But a brief analysis reveals the traditional stereotypes and culturalistic prejudices of western historiography behind those arguments. 

Anahtar Kelimeler:

0
2005
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 441
Atıf : 558
Marmara Avrupa Araştırmaları Dergisi