Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Design Of Real Estate Contract Management System Based Blockchain
2021
Dergi:  
Turkish Journal of Computer and Mathematics Education
Yazar:  
Özet:

The existing real estate transaction is highly interested in a contract that is guaranteed to be reliable due to anxiety about the threat of fraud. In particular, it is timely and economically efficient to manage contract information online and prevent forgery and duplication of contract information. Blockchain technology is emerging as an alternative to the enormous cost and reliability issues associated with offline real estate contracts. If blockchain technology is applied to online contract management, reliability and scalability are efficient and confidentiality can be ensured. Therefore, in this paper, we designed an Ethereum-based online real estate contract management system among blockchain technologies. The real estate contract management system enables online contract management and discrimination of contract forgery through blockchain. In particular, it was possible to prevent fraud until the contract was concluded and the contract was terminated

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Turkish Journal of Computer and Mathematics Education

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.706
Atıf : 97
2023 Impact/Etki : 0.071
Turkish Journal of Computer and Mathematics Education