Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
Özel Eğitim Öğretmenleri İçin Dijital Değerlendirme Araçları: Zorluklar ve Fırsatlar
2023
Dergi:  
Yaşadıkça Eğitim Dergisi
Yazar:  
Özet:

Özet Bu çalışma, özel eğitim öğretmenlerinin dijital ölçme araçlarına ilişkin görüşlerini ortaya çıkarmak amacıyla yapılmıştır. Araştırmacı, odak grup görüşmeleri yoluyla 38 özel eğitim öğretmeninden çalışma verilerini toplamıştır. Görüşler zorluklar ve fırsatlar olmak üzere iki ana tema altında kodlanmıştır. Zorluklar ana teması altında bilgi ve beceri, müfredat, zaman, entegrasyon, iş birliği, yönetim ve maliyet alt temaları yer almaktadır. Fırsatlar ana teması altında sanal sınıf, dijital çanta, yeni iş birlikleri, kağıtsız sınıf, yaklaşım çeşitliliği, bireyselleştirilmiş sınavlar, aktif öğrenme ve geri bildirim alt temaları yer almaktadır. Temalar öğretim teknolojileri kapsamında ele alınmış, özel eğitim güncel literatür ve önerilere yer verilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Yaşadıkça Eğitim Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Yaşadıkça Eğitim Dergisi