Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 2
Clinical Findings of Children With Epidermolysis Bullosa: Case Reports of Three Siblings
2018
Dergi:  
European Journal of Research in Dentistry
Yazar:  
Özet:

Epidermolysis bullosa (EB) is a group of inherited bullous disorders characterized by blistering of the skin and mucosa in response to trauma. EB patients require special precautions during dental treatment because of the high risk of lesioning the soft tissue when handling cutting instruments close to the skin and oral mucosa In this case report, clinical and oral findings of three siblings with epidermolysis bullosa, whose parents were relatives, are presented. The first case was a 5-year-old girl with skin lesions, microstomia, anklyoglossia and poor oral health. The second case was a 4-year-old girl having only deformity on her foot fingernail without any oral tissue involvement. The third case was a 2-yearold boy with numerous dermal blisters, ankyloglossia and poor dental status. Oral health of these children was maintained by improving oral hygiene, preventive measures and regular visits.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












European Journal of Research in Dentistry

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 121
Atıf : 32
European Journal of Research in Dentistry