Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 29
 İndirme 9
Analysis Of Dialogic Reading’s Effects On Primary School 4th Graders’ Views On Values Education and Attitudes Towards Reading
2023
Dergi:  
Psycho-Educational Research Reviews (PERR)
Yazar:  
Özet:

Abstract The present study carried out to assess dialogic reading’s effects on 4th graders’ views on values education, and attitudes towards reading based on a quasi-experimental design with pre-test, post-test, and control group. The study group was comprised of 4th graders in a primary school in Yozgat province, Turkey, in 2021-2022 academic year. Data collection tools were the “Reading Attitude Survey” and the “Student Opinions Survey on Values Education”. Mann Whitney U and Wilcoxon Signed Rank tests were used to analyze data. The results revealed that dialogic reading led to statistically significant differences in the views of 4th grade students about values education compared to traditional reading. However, no significant difference was found in children attitude towards reading.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Psycho-Educational Research Reviews (PERR)

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 323
Atıf : 216
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini