Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 2
Multiple rare neoplasms arising from the nevus sebaceous of the scalp: A case report
2022
Dergi:  
Gülhane Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Nevus sebaceous of Jadassohn (NSJ) is a cutaneous hamartoma of pilosebaceous origin that differentiates into multiple neoplasms, most commonly trichoblastoma/basal cell carcinoma and syringocystadenoma papilliferum (SCAP). Malignant transformation of NSJ is rare and usually observed in the elderly. However, a diagnosis of more than three separate tumors concurrent to multiple malignancies developing from a single NSJ is extremely rare. We here report a case of a 72-year-old male patient with five distinct tumors arising from NSJ of the scalp, including SCAP, tubular apocrine adenoma, eccrine poroma, apocrine cystadenoma, and cutaneous apocrine carcinoma.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Gülhane Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.297
Atıf : 488
Gülhane Tıp Dergisi