Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 14
 Görüntüleme 8
Süper Streç Denim Kumaşların Özelliklerine Dair Literatür İncelemesi
2019
Dergi:  
Tekstil ve Mühendis
Yazar:  
Özet:

Günümüz tekstil sektörü, müşterinin değişen beklenti profilini karşılamak için rekabetin yanı sıra yenilikçi, cazip ve beklentileri karşılayabilecek olan ürünlere yönelik araştırmaları hızlandırmıştır. Süper streç denim kumaşların da bu araştırma alanlarından birisi olduğu söylenebilir. Türkiye’nin dokuma kumaş ve konfeksiyon sektöründe iddialı olduğu denim piyasasında son zamanlarda öne çıkan ve önemi gittikçe artan süper streç denim kumaş ve bu kumaşlardan yapılan giysilerin daha da önem kazanacağı düşünülmektedir. Literatürde süper streç denim kumaşlara dair toplu halde detaylı bir çalışmanın olmaması nedeniyle bu çalışma yapılmıştır. Çalışma yenilikçi ve fonksiyonel yönleriyle öne çıkan ve geliştirilmesi gereken bir alan olan süper streç denim kumaşlara dair genel ve teknik bilgileri içermektedir.  

Anahtar Kelimeler:

Super Stretch Denim Textures' Specifications
2019
Yazar:  
Özet:

Today’s textile industry has accelerated its research into products that are innovative, attractive and capable of meeting expectations, as well as competition to meet the customer’s changing expectation profile. It can also be said that super-stress denim tissues are one of these fields of research. Turkey is ambitious in the tissue and costume industry in the denim market that has emerged recently and increasing importance of super-stress denim and clothes made from these tissues are believed to gain even more importance. This work was done in literature because there was no collectively detailed study of super-stress denim tissues. The study includes general and technical information on super-stress denim tissues, which is an area that stands out and needs to be developed with its innovative and functional aspects.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Tekstil ve Mühendis

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 677
Atıf : 1.392
Tekstil ve Mühendis