Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 3
Seasonal Variation of Kapıaçmaz Pond Zooplankton in Elazığ, Turkey
2018
Dergi:  
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

This study aims to determine the zooplankton fauna of Kapıaçmaz Pond and its seasonal change. Seasonal zooplankton samples were collected horizontally and by using Hydrobios plankton net (55 μm) determined from two station between July 2017 and June 2018. During the study, a total of 24 zooplankton species, 17 species from Rotifera, 4 species from Cladocera and 3 species from Copepoda were identified. Based on the total number of individuals of zooplankton, Rotifera was dominant group in the pond (72.42%) followed by Cladocera (33.70%) and Copepoda (17.32%).

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.775
Atıf : 2.733
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi