Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
Article, Author and Keyword Index for Exchanges
2022
Dergi:  
Exchanges: The Interdisciplinary Research Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract This article provides a practical guide to the scope and disposition of scholarly work contributed and published within the Exchanges journal over its last three volumes. This article forms a companion piece to one published in Volume 6, Part 2 of the journal, which offered a guide to all works published up until that point through an author and article index. This new article expands on the information provided within the more recent editions in that it offers three forms of index. Firstly, a volume-by-volume listing of articles, authors, subjects and DOI links. Secondly, an author index, providing information on the issues to which each has contributed. Finally, it incorporates a keyword index, drawn from the author-controlled taxonomy deployed and associated with each published article.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Exchanges: The Interdisciplinary Research Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 225
Atıf : 116
Exchanges: The Interdisciplinary Research Journal