Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 6
2016 45. Ek Özel Sayı
2016
Dergi:  
Tıp Eğitimi Dünyası
Yazar:  
Özet:

Tıp Eğitimi Dünyası Dergisi Editörleri Kendi Dönemlerini Anlatıyor  Türkiye’de Tıp Eğitimi Çalışmaları ve “Tıp Eğitimi Dünyası” Dergisi  Onbeş Yılda Tıp Eği̇ti̇mi̇ Dünyası  Tıp Eğitimi Dünyası Dergisinin Tıp Eğitimini Geliştirme Derneği Tarafından Yayınlanmaya Başladığı İlk Yıllar  İstanbul Tıp Fakültesi̇’nde Tıp Eği̇timi Geçmi̇şten Geleceğe Türki̇ye’de Tıp Eği̇ti̇mi̇ni̇n Geli̇şi̇mi̇ Ve Tıp Eği̇ti̇mi̇ Dünyasi Dergisi Tıp Eğitimi Dünyası Dergisi 2000-2015 Yılları Arasında Yayınladığımız Yazılar ; Tıp Eğitimi Anabilim Dalları  Eğitim Yöntemleri  Ölçme ve Değerlendirme  Program Geliştirme ve Değerlendirme  Öğrenme Ortamı  Eğitici Gelişim Kursları (Eğitici Eğitimi, Ölçme ve Değerlendirme Kursu)  Tıp Eğiticisi  Tıp Öğrencileri  Mesleksel Beceri Eğitimi  İletişim Becerileri  Kanıta Dayalı Tip  Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Tıp Eğitimi Dünyası

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 473
Atıf : 1.077
Tıp Eğitimi Dünyası