Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 3
FACTORS CONTRIBUTING TO VIETNAMESE UNIVERSITY LECTURERS’ BURNOUT IN ONLINE EMERGENCY CLASSROOMS AMIDST THE COVID-19 PANDEMIC
2023
Dergi:  
Turkish Online Journal of Distance Education
Yazar:  
Özet:

This large-scale study aimed to investigate the impacts of underlying factors on lecturers’ burnout in emergency online classrooms during the outbreak of the Covid-19 pandemic. The study attracted the participation of 399 lecturers who are conducting online emergency classrooms from 30 universities and colleges across Vietnam. Data analyses with EFA, CFA, and SEM indicated that such factors as support resources, anxiety towards emergency online teaching and Coronavirus, lecturer’s technological and pedagogical content, and knowledge significantly impacted their burnout levels. In contrast, no significant difference in burnout states was found between lecturers with different demographic features, including different genders and their residence. The results from this study also suggested critical pedagogical implications for higher education leaders and administrators to prepare emergency online classes for sustained education in times of crisis.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Turkish Online Journal of Distance Education

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.496
Atıf : 3.378
Turkish Online Journal of Distance Education