Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
Memenin Benign Lezyonlarından Fibromatozis
2021
Dergi:  
Genel Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Meme lezyonlarına günümüzde sıklıkla rastlanmakla beraber; özellikle bayanlarda ciddi bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Belli başlı meme tümörleri arasında benign olarak fibrokistik hastalık ve fibroadenomlar yer alırken; malign olarak duktal ve lobuler karsinomlar ilk sıraları almaktadır. Bu olgumuzda memede kitle ile kliniğimize başvuran ve yapılan operasyon sonrası mezenkimal bir tümör olan ‘fibromatozis’ tanısı alan hastayı sunmayı amaçladık

Anahtar Kelimeler:

Fibromatosis: One Of Benign Lesions Of The Breast
2021
Yazar:  
Özet:

Breast lesions are frequently seen in recent years; especially in women has become a serious health problem. Major benign breast tumors include fibrocystic disease and fibroadenomas. Ductal and lobular carcinomas are the most common malignant malignancies. In this case, we aimed to present a patient who was admitted to our clinic with a breast mass and diagnosed as ‘fibromatosis’ mesenchymal tumor.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Genel Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 488
Atıf : 141
Genel Tıp Dergisi