Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
Akut Arter Yaralanmalı Travmatik Diz Çıkığı
2014
Dergi:  
Konuralp Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Traumatic knee dislocation is very rare injury in patients presenting to the emergency room. The complications associated with knee dislocation such as amputation of extremities and die is required emergency response. We discussed a case, that he has only knee dislocation and popliteal artery injury and mortal as soon as possible

Anahtar Kelimeler:

Acute Arter Traumatic Knee Output
2014
Yazar:  
Özet:

Traumatic knee dislocation is very rare injury in patients presenting to the emergency room. The complications associated with knee dislocation such as amputation of extremities and death is required emergency response. We discussed a case, that he has only knee dislocation and popliteal artery injury and mortal as soon as possible

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Konuralp Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 769
Atıf : 1.212
Konuralp Tıp Dergisi