User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 36
 Downloands 1
COVİD-19’UN HAVACILIK SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARI ÜZERİNE OLAN ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
2021
Journal:  
Journal of Social and Humanities Sciences Research
Author:  
Abstract:

Dünya Covid-19 ile 1 Aralık 2019 yılında tanışmıştır. Çin’in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan Covid-19 kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına almıştır. Sürekli mutasyona uğrayarak günümüzde halen etkisini yoğun bir şekilde göstermektedir. Aşılama ile pandemi süreci kontrol altına alınmaya çalışılsa da sürekli mutasyona uğrayan virüs ile mücadelenin bir süre deha devam edeceği öngörülmektedir. Bu makalede Covid-19’un havacılık sektörü çalışanları üzerine olan etkilerinin incelenmesi amaçlanmıştır. Bu bağlamda nitel bir araştırma yürütülmüştür. Araştırmaya 18 havacılık sektörü çalışanı katılmıştır. Pandemi koşulları nedeni ile görüşmeler yüz yüze yerine internet üzerinden yapılmıştır. Katılımcılara araştırmacı tarafından hazırlanan 7 soru yöneltilmiştir. Elde edilen veriler içerik analizine tabi tutulmuştur. Elde edilen verilere göre, havacılık sektörünün tedbirlere uyduğu belirlenmiştir. Bu süreçte bazı çalışanların maaşlarında indirime gidildiği ve sektör çalışanlarının iş kaybetme korkusu yaşadıkları belirlenmiştir. Her ne kadar havacılık sektörü bu süreci iyi yönetmeye çalışsa da çalışanların örgüte olan bağlılıklarında bir miktar azalma yaşandığı görülmüştür

Keywords:

null
2021
Author:  
0
2021
Author:  
Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles




Journal of Social and Humanities Sciences Research

Field :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Uluslararası

Metrics
Article : 2.160
Cite : 24
2023 Impact : 0.002
Journal of Social and Humanities Sciences Research