Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Languages and P Systems: Recent Developments
2012
Dergi:  
Computer Science Journal of Moldova
Yazar:  
Özet:

Languages appeared from the very beginning in membrane computing, by their length sets or directly as sets of strings. We briefly recall here this relationship, with some details about certain recent developments. In particular, we discuss the possibility to associate a control word with a computation in a P system. An improvement of a result concerning the control words of spiking neural P systems is given: regular languages can be obtained as control words of such systems with only four neurons (and with usual extended rules: no more spikes are produced than consumed). Several research topics are pointed out.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Computer Science Journal of Moldova

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 627
Atıf : 3.674
Computer Science Journal of Moldova