Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 4
İŞLETME BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN FACEBOOK KULLANIM AMAÇLARINI VE EĞİTSEL BAĞLAMDA KULLANIMI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ
2015
Dergi:  
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu araştırmada Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilerin Facebook kullanım amaçlarının ve facebook’un eğitsel bağlamda kullanımı ile ilgili öğrenci görüşlerinin ortaya konulması amaçlanmıştır. Çalışmada ayrıca sözkonusu öğrenci görüşlerinin bazı değişkenlere göre farklılık gösterip göstermediği de ANOVA testi ile incelenmiştir. Araştırma sonucunda Öğrencilerin Facebook’u genel kullanım açısından; en çok “günlük kullanım” amaçlı olarak kullandıkları, Facebook’un eğitsel bağlamda kullanılması açısından ise; öğrencilerin facebook’un eğitsel bağlamda kullanılmasının en çok “işbirliği” alt boyutunda katkı sağlayacağını düşündükleri tespit edilmiştir. Ayrıca öğrenci görüşlerinin bazı değişkenler açısından farklılaşırken, bazı değişkenler açısından ise farklılaşmadığı görülmüştür.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 480
Atıf : 1.709
2023 Impact/Etki : 0.248
Muhasebe Bilim Dünyası Dergisi