Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
An uncommon benign tumor of oral minor salivary glands: a case of oncocytoma
2011
Dergi:  
Current Research in Dental Sciences
Yazar:  
Özet:

Onkositoma tüm tükrük bezi tümörleri içerisinde yaklaşık % 1 oranında görülen nadir bir neoplazmdır. 72 yaşında erkek hasta birkaç aydır süregelen üst çene posterior bölgedeki şişlik şikayeti ile kliniğimize başvurdu. Klinik değerlendirmede sol üst çenede palatinale yakın posterior alveoler krette 4.0x3.0-cm çapında, iyi sınırlı, yumuşak, yuvarlak bir kitle görüldü. Lezyonun yüzeyi morumsu ve kahverengi renkli lobuler yapıdaydı. Kitlenin eksizyonu çevresindeki sağlıklı dokuları içerecek şekilde lokal anestezi altında kolaylıkla gerçekleştirildi. Işık

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Current Research in Dental Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.431
Atıf : 2.157
Current Research in Dental Sciences