Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 44
 İndirme 6
THE RESTRICTIVE IMPACT OF PARTY IDEOLOGY ON PARTY STRATEGY: TURKEY’S RADICAL RIGHT THE NATIONALIST MOVEMENT PARTY AFTER JUNE 2015 ELECTIONS
2016
Dergi:  
Siyasal: Journal of Political Sciences
Yazar:  
Özet:

Nationalist Action Party (MHP) embraces nativist ideology; thereby, representing radicalright politics in Turkey. The party’s attitudes during the negotiations after the June 2015 parliamentary elections come within the purview of this article. The article reached to the conclusion that the party’s ideology acted as a restrictive factor hampering political efforts to form a coalition government. Contrary to the argument that MHP has always been a political party defending established system, this article suggests that the MHP turned into an anti-political establishment party after June 2015 parliamentary elections due to the party’s radical right ideology based on a strong belief in nativism.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Siyasal: Journal of Political Sciences

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 395
Atıf : 1.877
Siyasal: Journal of Political Sciences