Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 29
 İndirme 15
Learning to programme in adult age
2018
Dergi:  
International Journal on Lifelong Education and Leadership
Yazar:  
Özet:

In the aim of deepening knowledge regarding the theme of lifelong learning, this work presents a research project that leads us to understand how adults learn to program and to develop skills with the effective and critical use of digital technological resources. This work will study the learning of programming by Portuguese unemployed adults between the ages of 35 and the age of retirement. In its implementation, it will carry out a training intervention by designing, developing and organizing educational strategies and resources that will enable participants to learn to programme. In addition to collect the data needed to characterize the training process, it is also hoped to gather evidence to help to understand how this type of learning develops problem-solving skills and critical thinking skills. This research is in line with the priorities identified in the 2020 European Commission's Strategy Paper.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Journal on Lifelong Education and Leadership

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 82
Atıf : 59
International Journal on Lifelong Education and Leadership