Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Osmopriming Alleviates Drought Stress in Soybean (Glaycine max L.) Seeds During Germination and Early Growth Stages
2013
Dergi:  
Journal of Applied Biological Sciences
Yazar:  
Özet:

Germination and seedling establishment are critical stages in the life cycle of plants especially under stress conditions. The objective of this study was to evaluate the effect of osmopriming on germination and seedling growth of Soybean (Glycine max L.) seeds under drought stress. Seeds were primed in aerated solutions of PEG 6000, KNO3 and KH2PO4 have -1.2 MPa osmotic potential. Drought levels were 0 (control), -3,-6,-9 bar. Stress condition was created by using PEG6000. Final germination percentage, time to get 50% germination (T50), seedling vigor index (SVI), germination index (GI), reduction percentage of germination (RPG), seedling dry weight and length were measured. The results indicated that inhibition of germination and seedling growth due to drought stress should be overcome by using osmopriming treatments in soybean. Among the materials used for osmopriming PEG 6000 has the greatest impact on mitigating the effects of drought stress on germination and early growth stages

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Applied Biological Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 75
Atıf : 2
Journal of Applied Biological Sciences