Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
How can we get technology taught in schools?
2016
Dergi:  
Journal of Technical Education
Yazar:  
Özet:

Abstract "How do we get technology taught in schools" is a question that is increasingly being asked by those parts of our educational system which impart technical skills, i.e. vocational schools, businesses and technical colleges. It is not only because of demographic changes that technology-oriented areas of post-school education are faced with quantitative but also qualitative youth shortages. Fewer and fewer young people are choosing a technical education while the basic technical skills of future generations are decreasing. To quote an instructor of a large company: "half of the trainees we chose to have this year for the job of industrial mechanic could not even perform simple repairs to a bike"...

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Technical Education

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 120
Atıf : 41
Journal of Technical Education