Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 5
The impact of Covid-19 on organization: A case study from the IT area on changing culture perceptions in organization
2023
Dergi:  
Journal of Eastern European and Central Asian Research
Yazar:  
Özet:

Article provides in-depth research on perceptions of organizational culture in the context of COVID-19 pandemic from IT area. Empirical research presents a preliminary study with qualitative approach within which the OCAI questionnaire was distributed. MAXQDA software explores the statistical relationship between the variables of interest. The reliability and validity test was performed using the Cronbach’s Alpha. The index is statistically significant compared to normal reliability standards in both periods. The survey revealed a difference in culture types between the observed periods. Dominant culture during COVID-19 is the Hierarchy culture type and before the outbreak of COVID-19 was Clan culture type. Both cultures are focused internally, emphasizing integration, cooperation, and efficiency. The shift between different types of culture responds to the changing environment conditioned by the ‘survival’ of organizations. Transition causes the focus on structure, and top-down management and decision are made up high and passed down to managers and employees.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Journal of Eastern European and Central Asian Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 345
Atıf : 99
2023 Impact/Etki : 0.049
Journal of Eastern European and Central Asian Research