Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 58
 İndirme 18
A robust bi-objective uncertain green supply chain network management
2016
Dergi:  
Serbian Journal of Management
Yazar:  
Özet:

Many supply chain problems involve optimization of various conflicting objectives. This paper formulates a green supply chain network throughout a mixed integer linear problem with uncertain demand and stochastic environmental respects level. The first objective function considers minimization of supply chain costs while the second objective function minimizes CO2 emission level. Conditional Value at Risk (CVaR) approach is used to deal with demand uncertainty in compliance with data driven approach, employed to deal with the stochastic level of CO2 emission. The implementation of the proposed model has been demonstrated using some randomly selected numbers and the results are analyzed accordingly.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Serbian Journal of Management

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 289
Atıf : 165
Serbian Journal of Management