Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
YAPAY ZEKA EPİSTEMOLOJİSİNDE BAZI TEMEL SORULAR: ROBERT AUDİ İLE BİR RÖPORTAJ
2023
Dergi:  
Felsefe Dünyası
Yazar:  
Özet:

Çağımız bilişim dünyasının etkisiyle şekillenmektedir. Bilişim teknolojilerindeki gelişmeler hayatımıza olumlu yenilikler getirse de bu yenilikler bir takım sorunları ve tartışmalı konuları da beraberinde getirmektedir. Bu tartışmalı konulardan biri de bilişim dünyasının bir üyesi olan yapay zekanın etkileriyle ilgilidir. Çalışmada çağdaş epistemolog Profesör Robert Audi ile yapay zeka ve epistemoloji üzerine bir röportaj yapılmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

On Artificial Intelligence Epistemology With Contemporary Epistemologist Robert Audi
2023
Yazar:  
Özet:

Our age is shaped by the influence of the informational world. Although developments in information technologies bring positive innovations to our lives, these innovations bring with them a number of problems and controversial issues. One of these controversial issues is about the effects of AI, which is a member of the world of Information technology. In the study, an interview is held with contemporary epistemologist Professor Robert Audi about AI and epistemology.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
2006










Felsefe Dünyası

Dergi Türü :   Uluslararası

Felsefe Dünyası