Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
Scientific journalism in the wave of covid-19: analysis of science news in Campo Grande news
2023
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Özet:

Abstract This research aims to observe, identify and analyze, through content analysis, the characteristics that determine the construction of science dissemination in the web news portal of Campo Grande, Mato Grosso do Sul, Brazil, Campo Grande News to understand how science has been disseminated in the online environment. We analyzed 16 materials collected in March 2021, a period that coincides with the new wave of growth of Covid-19 cases in Brazil, causing science issues to rise. The content of scientific messages and themes from the perspective of scientific dissemination of Wilson Bueno evaluated in depth using the Content Analysis method of Bardin and Franco. It was found that the dissemination of scientific research through the portal is small, pointing out how science has been neglected

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Intexto

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 791
Intexto