Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
POST-SOVYET DÖNEMDE KUŞAK ve YOL GİRİŞİMİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE'NİN AZERBAYCAN VE KAZAKİSTAN İLE İLİŞKİLERİNİN DIŞ POLİTİKA PERSPEKTİFİYLE İNCELENMESİ
2023
Dergi:  
Fenerbahçe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

This study was written with the aim of examining the relations of the Central Asian-Caucasian countries, which gained independence after the collapse of the Soviet Union, with Turkey. The multidimensionality of bilateral relations will be tried to be conveyed through the activities of institutions and new initiatives. For this reason, by going through the examples of Kazakhstan and Azerbaijan, it will be proceeded with the aim of making a foreign policy analysis on the effects of the Russian Federation on these two countries and the effect of the geographical proximity of these countries with Turkey on the development of bilateral relations. In addition, some analyzes will be made on the foreign policy that Turkey followed between the years 1991-2000, and then the effects of the formations established especially in 2000 and after, and the transportation and infrastructure developments on the relations will be examined.

Anahtar Kelimeler:

Examining Turkey's Relations With Azerbaijan and Kazakhstan From A Foreign Policy Perspective In The Post-soviet Period Within The Context Of The Belt-road Initiative
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Fenerbahçe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Fenerbahçe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi