Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Hayri KAPLAN , Tahrif ve Tashih, 13. Yüzyıl Anadolu Türk-İslâm Düşüncesi Üzerine İncelemeler, Ankara, Kalem Neşriyat, 2021,669. Sayfa
2023
Dergi:  
Tahkik İslami İlimler Araştırma ve Neşir Dergisi
Yazar:  
Özet:

İslam Tarihi, Selçuklu ve Tasavvuf tarihi özelinde konu edinen çalışma spesifik olarak Mevlânâ, Sadruddîn el-Konevî, Ahi Evran gibi şahsiyeti çerçevesinde tahrif edilen bilgileri tashih etmeyi amaçlamış bir eser olarak karşımıza çıkmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Falsify and Revise: Studies On 13th Century Anatolian Turkish-islamic Thought
2023
Yazar:  
Özet:

The study, which deals with the history of Islamic History, Seljuk and Sufism, is specifically aimed at correcting the information distorted within the scope of her personalities such as Mevlânâ, Sadruddîn el-Konevî, Ahi Evran.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Tahkik İslami İlimler Araştırma ve Neşir Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Tahkik İslami İlimler Araştırma ve Neşir Dergisi