Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Bozulabilir Ürünlerin Tedarik Zinciri Yönetiminde Optimizasyon Stratejileri: Bir Literatür Taraması
2023
Dergi:  
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışma, 2012 ile 2022 yılları arasında çabuk bozulan gıda ürünleri hakkında yayınlanan akademik makalelerin kapsamlı bir incelemesini içermektedir. Değerlendirme prosedürü boyunca ürünlerin sınıflandırılmasında tedarik, üretim, işleme, depolama ve tüketim yerleri dikkate alınmıştır. Çalışma kapsamında incelenen makaleler üzerinde, makalelerin zaman, coğrafya, indeks bilgileri ve atıf verilerine göre dağılımlarını içeren genel analizler yapılmıştır. Bozulabilir tedarik zinciri yönetiminde çalışmanın kapsamı, metodolojileri ve amaç fonksiyonu, detaylı analizde ilgili maddeler için sınıflandırılmıştır. Bu çalışma, çabuk bozulan gıda ürünleriyle ilgili araştırmaları tedarik zinciri etki alanına göre kategorilere ayırması bakımından diğer literatür incelemelerinden farklıdır.

Anahtar Kelimeler:

Optimization Strategies In Supply Chain Management Of Perishable Products : A Literature Review
2023
Yazar:  
Özet:

This study involved a comprehensive review of academic articles on perishable food products published between 2012 and 2022. The classification of the products throughout the evaluation procedure took into account the supply, manufacture, processing, storage, and consumption locations. General analyses were conducted on the articles reviewed within the purview of the study, including the distribution of the articles in terms of time, geography, index information, and citation data. The scope of the study in perishable supply chain management, the methodologies, and the objective function were classified for the pertinent articles in the detailed analysis. This study is distinct from other literature reviews in that it divides research on perishable food goods into categories based on the supply chain impact area.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi