Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
Nadir Bilinen Örümcek Walckenaeria incisa (O. Pickard-Cambridge, 1871)'nın (Araneae: Linyphiidae) Türkiye'den Ilk Kaydı
2023
Dergi:  
Kommagene Biyoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

Nadir olarak bilinen Linyphiid örümceği Walckenaeria incisa (O. Pickard-Cambridge, 1871) Türkiye'de ilk kez kayıt altına alınmıştır. Tür, kızılçam ormanına kurulan çukur tuzak yöntemi ile Spil Dağı'ndan toplanmıştır. Bu kayıt ile Türkiye'deki Walckenaeria tür sayısı 12'ye çıkarılmıştır. Ayrıca çalışma alanında Walckenaeria stylifrons (O. Pickard-Cambridge, 1875) da toplanmıştır. Her iki türün habitus ve üreme organlarının fotoğrafları verilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

First Record Of Rare Spider Walckenaeria Incisa (o. Pickard-cambridge, 1871) (araneae: Linyphiidae) From Turkiye
2023
Yazar:  
Özet:

The rare known linyphiid spider Walckenaeria incisa (O. Pickard-Cambridge, 1871) is recorded for the first time in Türkiye. Species were collected using pitfall traps in a red pine forest near Spil Mountain. With this record, the number species belonging to Walckenaeria in Türkiye has increased to 12. Walckenaeria stylifrons (O. Pickard-Cambridge, 1875) was also collected in the study area. The diagnostic photographs of the habitus and genitalia of both species are given.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Kommagene Biyoloji Dergisi

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 173
Atıf : 63
Kommagene Biyoloji Dergisi