Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 2
Spondyloptose Dysplasique L5-s1 Chez Un Enfant de 7 Ans: Etude de Cas Et Revue de La Litterature
2022
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

A 7-year-old girl, a history of cleft palate surgery, presented with primary complaints of severe back pain with radiation to both lower limbs below the knees 2 months following, with inability to stand or walk, of unknown cause history. Her obstetric, developmental, and family history was normal. Inspection of her posture on standing revealed severe sagittal plane deformity including lumbosacral kyphosis and lumbar hyperlordosis with flexion at hips and knees (crouched position). with back pain radiating to the legs, motor and sensory dysfunction of the lower extremities, bladder dysfunction, and saddle anesthesias. Plain radiography and computed tomography (CT scan) showed bilateral L5 pars defect, dysplastic L5- S1 facets, trapezoidal L5 vertebral body, retroverted sacrum with rounding of proximal endplate, and complete anterior descent of the L5 vertebrae to the sacrum (Figures 2(a)–2(d)). Magnetic resonance imaging (MRI) of lumbosacral region revealed severe dural compression at L5-S1 level and L5-S1 intervertebral disc degeneration (Figure 3). 

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 712
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini