Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
Decalcification: An Amenable Process In Oral Histology
2021
Dergi:  
Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research
Yazar:  
Özet:

In histopathology, decalcification of calcified tissues plays a highly essential role in determining any hard tissue pathology by means of adequate tissue processing protocols. Before the examination of the tissue thoroughly to thrive for a final diagnosis, tissues go through a sequential curriculum to be differentiated clearly. To prepare tissues for microscopic examination, the elimination of calcium from hard tissues is an essential step so that acceptable sections can be obtained and used further. Decalcification is carried out by various decalcifying methods incorporating a variety of decalcifying agents, including acids and chelating agents. However, as it sometimes takes a long time lag and decreases the staining qualities of the specimen, many ventures have been made to find methods for accelerating this procedure.

Anahtar Kelimeler:

2021
Yazar:  
0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 330
Atıf : 83
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini