Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 46
 İndirme 19
Bilinçdışının ve Sanatın Sonuna Dair Bir Anlatının Eleştirisi
2013
Dergi:  
Marmara Üniversitesi Sanat ve Tasarım Dergisi
Yazar:  
Özet:

Donald Kuspit criticizes contemporary art and argues the end of unconscious with contemporary art in his book “End of Art”. On the other hand, he describes a series with the theme of the end of art. Kuspit mainly emphasizes that artistic creativity has changed and it has lost its meaning by means of modern art. This article aims to criticize these ideas. This article suggests that Kuspit’s narrative has problematic thinking and method. The problematic of Kuspit’s idea of end of art is the ignorance of contemporary art’s own categories, and Kuspit’s own way of interpretation of contemporary art misses the reality of contemporary art. Kuspit’s approach to modern art, in order to criticize contemporary art is in a selective manner.

Anahtar Kelimeler:

The End Of The Art and The End Of The Art
2013
Yazar:  
Özet:

Donald Kuspit criticizes contemporary art and argues the end of unconscious with contemporary art in his book "End of Art". On the other hand, he describes a series with the theme of the end of art. Kuspit mainly emphasizes that artistic creativity has changed and it has lost its meaning by means of modern art. This article aims to criticize these ideas. This article suggests that Kuspit's narrative has problematic thinking and method. The problematic of Kuspit's idea of the end of art is the ignorance of contemporary art's own categories, and Kuspit's own way of interpretation of contemporary art misses the reality of contemporary art. Kuspit’s approach to modern art, in order to criticize contemporary art is in a selective manner.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Marmara Üniversitesi Sanat ve Tasarım Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 98
Atıf : 307
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini