Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 49
 İndirme 25
Bilgi Çağı ve Küreselleşme Diyalektikleri Çerçevesinde İşletmelerde Stratejik Bir Yaklaşım Olarak Yetenek Yönetimi Uygulamaları: Örgüt ve İşgören Merkezli Bir Değerlendirme
2014
Dergi:  
Social Sciences
Yazar:  
Özet:

Abstract enth century referred as knowledge age is a term that brings quick changes on the basis of individuals, organizations and countries. In this era, the current information used needs to be updated as it loses its actuality. In this term on which the fast changes are indispensable, the organizations are to update themselves depending upon the new emerging dynamics so as to gain competitive advantage. The organizations which do not update themselves, which do not produce strategies by means of not getting a position based upon new improvements and trends are too difficult to keep their existence in the future. As a matter of fact talent management practices which have been so popular in recent years and which can be taken into account as the further phase of the human resources management practices are considered as the prerequisite of organizations for adapting to the altering conditions on the way of recruiting and enhancing employee engagement. The main idea of the study is to have a look at the talent management practices as a strategic approach in enhancing employee engagement and recruiting. In this context, the fundamental objective of the study is to lay an emphasis on the framework of talent management, developments that come talent management to the fore, the meanings of talent management moving from the definition of talent as well as management initially.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Social Sciences
Social Sciences