Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 79
 İndirme 45
Sezai̇ Karakoc’un Pi̇yesleri̇nde Anlatici Kullanimi Uzeri̇ne Bi̇r İnceleme
2019
Dergi:  
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Sezai Karakoç, who is widely known for his poet identity in Turkish literature has written pieces. Karakoç, who wrote five short plays as Ertelenen Düğün, Çeyiz, Perde,Görevand Armağan,has not been emphasized on this aspect of his. Therewithal, in the analysis of theater as a literary work, the “narrator” element has been neglected until recently. In this paper, we would deal with the five plays of Sezai Karakoç, whose plays have not been studied so much in terms of narrator. We will try to determine the function of this element in the pieces by examining how author uses the narrator in his pieces. With this paper, we aim to contribute to the studies of the Turkish theater and studies on Sezai Karakoç.

Anahtar Kelimeler:

A Review Of The Use Of An Analytique In The Pies Of Sezai Karakoc
2019
Yazar:  
Özet:

Sezai Karakoç, who is widely known for his poet identity in Turkish literature has written pieces. Rushdie, who wrote five short plays as Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie, Rushdie and Rushdie. Therewithal, in the analysis of the theater as a literary work, the "narrator" element has been neglected until recently. In this paper, we would deal with the five plays of Sezai Karakoç, whose plays have not been studied so much in terms of narrator. We will try to determine the function of this element in the pieces by examining how the author uses the narrator in his pieces. With this paper, we aim to contribute to the studies of the Turkish theater and studies on Sezai Karakoç.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 141
Atıf : 323
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini