Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 17
 Görüntüleme 30
 İndirme 9
Çocukların Televizyon Seyretme Alışkanlıklarının Yaş ve Cinsiyete Göre İncelenmesi
2011
Dergi:  
Kastamonu Education Journal
Yazar:  
Özet:

Bu araştırma ilköğretim dördüncü ve beşinci sınıfa devam eden çocukların yaş ve cinsiyetinin çocukların hafta içi ve hafta sonu televizyon seyretme süresi, seyrettikleri program türü ve televizyon seyretme zamanlarında etkili olup olmadığının belirlenmesi amacıyla yapılmıştır. Araştırma Kırşehir il merkezinde bulunan tesadüfi örnekleme ile seçilen üç ilköğretim okuluna devam eden, araştırmaya gönüllü katılan toplam 315 çocuk üzerinde yürütülmüştür. Araştırmada çocukların televizyon seyretme alışkanlıklarını ve çocuk hakkında bilgileri elde etmek amacıyla “Anket Formu” kullanılmıştır. Araştırma sonucunda cinsiyetin hafta içi ve hafta sonu televizyon seyretme süresi, seyrettikleri program türünde etkili olduğu belirlenirken p

Anahtar Kelimeler:

Examination Of Children According To Age and Sex Of Television Dilution Habits
2011
Yazar:  
Özet:

this research was conducted on a total of 315 children who volunteered to the fourth and fifth class of primary education and young people in the age and gender. the program type and television watch times that they are watching are effective in the time of watching and research was found in the center of crimea in order to determine whether they were influential and effective in the study of the three primary schools selected with sampling of the coincidence in the total of 315 children participating in the research that children have been conducted on television diluting habits and information about the child. as a result of research, the type of research that the sex is determined to be effective in the type of observation of the week and the tv

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Kastamonu Education Journal

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.852
Atıf : 19.999
2023 Impact/Etki : 0.067
Kastamonu Education Journal