Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 1
Certain Finite Sums Pertaining To Leibnitz, Harmonic and Other Special Numbers
2022
Dergi:  
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Yazar:  
Özet:

The present manuscript deals with some certain finite sums and identities pertaining to some special numbers. Using generating functions methods, some relations and identities involving the Apostol type Euler and combinatorial numbers, and also the Fubini type numbers and polynomials, are given. Then, by using some certain classes of special finite sums involving the following rational sum which is defined by Simsek (2021b): y(r,ϑ)=∑_(b=0)^r▒〖(-1)^r/((1+b) ϑ^(b+1) 〖(ϑ-1)〗^(r-b+1) ),〗many new certain finite sums and formulas related to the Leibnitz, Harmonic, Changhee, and Daehee numbers are obtained. Moreover, some applications of these results are presented.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 141
Atıf : 27
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini