Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 2
Design and Finite Element Analysis Of A New Kirschner Wire For Fixing Bone Fractures In Orthopedic Surgery
2022
Dergi:  
Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation
Yazar:  
Özet:

In this study, a new Kirschner wire (K-wire) design was performed to fix bone fractures in orthopedic surgery. The numerical analyses were completed based on the finite element method (FEM), using Deform-3D software. In this kind of numerical analyses using the FEM, friction, material model, the load and boundary conditions must be defined correctly. It has been seen that the new design is more advantageous in terms of implant failure or stability of fracture fixation. In addition, a good compatibility was found between the experimental results and the finite element analysis (FEA) results. This confirmed the accuracy of the finite element model. Therefore, this finite element model can be used reliably in drilling processes. We believe that with the use of new design investigated may have the role on the patients taking away from recurrent anesthesia and orthopaedic surgical risk.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Gazi University Journal of Science Part A: Engineering and Innovation

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 141
Atıf : 27
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini