Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 39
 İndirme 11
Організаційно-економічний Механізм Управління Конкурентоспроможністю Промислового Підприємства
2015
Dergi:  
Ekonomìčnij Vìsnik Nacìonalʹnogo Tehnìčnogo Unìversitetu Ukraïni Kiïvsʹkij Polìtehnìčnij Institut
Yazar:  
Özet:

The article includes defining features of organizational development-economic competitiveness of enterprise management mechanism, described management subsystem. The basic principles of assessing organizational - economic mechanism of the competitiveness of enterprises and ensure effective management and theoretical aspects of management of enterprise's competitiveness. Estimation of the components of the organizational and economic mechanism of the enterprise's competitiveness and proved the main proposals for improving the competitiveness of forecasting based embedded mechanism. It was determined that organizational- economic mechanism of competitive enterprises associated with the development and effective operation of management subsystems. Proposed scientific guidance on the choice and implementation of specific organizational, economic, technical and technological measures to create conditions to ensure real competitive advantage in an uncertain external environment.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Ekonomìčnij Vìsnik Nacìonalʹnogo Tehnìčnogo Unìversitetu Ukraïni Kiïvsʹkij Polìtehnìčnij Institut

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 591
Atıf : 8
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini