Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 4
A Case Report On Multisystemic Inflammatory Syndrome- Children How The Diagnosis and Treatment Could Be Challenging
2021
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

Although COVID 19 infections in children are generally mild and non-fatal, there is increasing recognition of a multisystem inflammatory syndrome in children (MIS-C) associated with COVID-19, leading to severe illness and long-term sequelae. Even though there is some evidence that the MIS-C is a post-viral immunological reaction to COVID-19, understanding of the immune response induced by SARS-CoV-2 remains unclear.Various local and international guidelines are being widely practiced in the diagnosis and management of patients with MIS-C. A case report of a young child who was diagnosed and managed as MIS-C is discussed here. The diagnostic challenges with the available case definitions and currently accepted treatment options are elaborated herein.

Anahtar Kelimeler:

Null
2021
Yazar:  
0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 627
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini