Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 5
Low-grade Oncocytic Tumor: Report Of Two Cases Of An Emerging Entity In The Spectrum Of Oncocytic Renal Neoplasms
2022
Dergi:  
Türk Patoloji Dergisi
Yazar:  
Özet:

Low-grade Oncocytic Tumor (LOT) of kidney is an emerging neoplasm that forms an important differential diagnosis in a spectrum of entities with oncocytic morphology. It has overlapping features with renal oncocytoma and eosinophilic variant of chromophobe renal cell carcinoma, but with distinct clinical, histomorphological and immunohistochemical features. LOT exhibits characteristic low grade oncocytic morphology with a CD117 negative/CK7 positive immunophenotype. Herein, we describe two cases of this emerging entity, LOT, with emphasis on the diagnostic aspects, including the histomorphology, immunoprofile and discussion on the close differentials.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Türk Patoloji Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 111
Atıf : 1
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini