Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
COVID-19 İlişkili Akut İmmün Trombositopenik Purpura: Sıradışı Pediatrik Bir Olgu
2023
Dergi:  
Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi
Yazar:  
Özet:

İmmün trombositopenik purpura (İTP), izole trombositopeni ile kendini gösteren hematolojik bir hastalıktır. Etiyolojisinde son bir aydaki viral enfeksiyonlar sıklıkla bulunur. COVİD-19 enfeksiyonu sonrası çeşitli hematolojik komplikasyonların yanı sıra ITP gelişimi de görülebilmektedir. Bu yazıda COVİD-19 enfeksiyonu sırasında teşhis edilen ve kanama bulgusu olmayan bir çocuk akut ITP olgusu sunulmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Covid-19-associated Acute Immune Thrombocytopenic Purpura: An Unusual Pediatric Case
2023
Yazar:  
Özet:

Immune thrombocytopenic purpura (ITP) is a hematological disease manifested by isolated thrombocytopenia. Viral infections in the last month are often found in its etiology. After COVID-19 infection, various hematological complications can be seen, as well as the development of ITP. In this article, a case of pediatric acute ITP who was diagnosed during COVID-19 infection and had no signs of bleeding is presented.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.066
Atıf : 887
2023 Impact/Etki : 0.012
Türkiye Çocuk Hastalıkları Dergisi